Over ons

jeanette-meijers-pluk-iets-moois-duinen-foto

Pluk iets moois is een webshop met edelstenen, sieraden met echte edelstenen en bohemian lifestyle producten. Ze zijn allemaal eerlijk en met respect voor mens en natuur gemaakt of gevonden. Het is mijn missie om een bijdrage te kunnen leveren aan een mooiere wereld. Combineer onze bijzondere vondsten in je interieur en laat de energie van de kristallen voor je werken.

In 2012 ben ik van start gegaan met mijn webshop. Pluk iets moois staat voor pluk de dag, geniet van de kleine mooie dingen in het leven. Zelf hou ik heel erg van de rustige bohemian style met veel producten van zeegras, schelpen, kokosnoten gecombineerd met mooie Bergkristallen en Agaat stenen. Kristallen hebben altijd een hoge vibratie. Het zijn magische cadeautjes van de natuur. Het kan ons helpen om stil te worden en te gronden.
 
Je kunt bij ons online shoppen. Wil je toch graag eerst iets bewonderen of zelf uitzoeken, dan kan dat. Je kunt onze shop in shop vinden bij Conceptstore NYHAVN in de Koningstraat 15 in Haarlem. We zijn open van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur en zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Je kunt me bereiken via mail: info@plukietsmoois.nl of bellen/whatsapp06 10 46 67 60.
 
Liefs,
Jeanette

Gratis verzending vanaf €75
Bezorging binnen 1-2 werkdagen
Persoonlijke service
Our Guarantee

Share your guarantees with your customers.