Bestelinformatie

Verzending bij Pluk Iets Moois wordt geregeld door DPD. Bestellingen worden op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag verstuurd. Indien je voor 14:00 uur besteld en betaald hebt op die dagen dan wordt je bestelling in principe de volgende dag werkdag bezorgd. Mocht je iets met spoed willen bestellen, laat me dit weten via een e-mail naar info@plukietsmoois.nl. Ik laat dan zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn. Indien je het graag op zaterdag afgeleverd wilt hebben, dan is dit mogelijk. Geef dit even aan bij de opmerkingen, dan zorgen we hiervoor. In het bestelscherm kun je zelf aangeven waar je de bestelling wilt hebben afgeleverd. Dit kan je thuisadres zijn maar het kan ook op je werkadres worden afgeleverd. 

Regio Haarlem: Voor de regio Haarlem geldt voor 14:00 besteld is dezelfde dag nog in huis. We werken samen met Hurby, zij leveren dezelfde avond tussen 18:00 uur en 21:30 uur. Verzendkosten zijn 3,95. Dit geldt voor de volgende plaatsen:

Haarlem, Bennebroek, Aerdenhout, Overveen, Bloemendaal, Hoofddorp, Santpoort, Velserbroek, Heemstede en Zwaanshoek

Afhalen: Mocht je graag het product eerst willen zien en voelen of je bestelling willen afhalen, dan is dat mogelijk. Wij hebben een kantoor/pakhuis in Het Stoflab, Hendrik Figeeweg 5L, 2031 BJ in Haarlem. Wij zijn iedere werkdag aanwezig. Graag eerst een afspraak maken via whatsapp (06-10466760) of mail info@plukietsmoois.nl.

Afhalen DPD servicepunt: Je kunt er ook voor kiezen om het pakket af te halen bij een DPD servicepunt bij jou in de buurt. Je krijgt dan een e-mail  van DPD zodra het pakket zich op het servicepunt bevindt zodat je het kunt afhalen. Deze service is alleen mogelijk in Nederland indien het pakket niet zwaarder weegt dan 10 kilo en niet groter is dan 100 x 50 x 50 cm. Verzendkosten:4,50 euro.

Verzendkosten bij Pluk Iets Moois worden berekend voor het bezorgen van de bestelde artikelen. De verzendkosten zijn verschillend per type product. Voor brievenbus post betaal je 3,95 euro met een track & trace code. Het product mag niet groter zijn dan 38 x 3.2 x 26.5 cm.Voor producten onder de 30 kilo die niet door de brievenbus passen, berekenen we 4,95 euro aan verzendkosten binnen Nederland. Bezorging in Belgie en Luxemburg: 8,- euro. Binnen Europa (buiten de Benelux) zijn de verzendkosten 15,- euro. Bij een orderbedrag vanaf 75,- euro zijn de verzendkosten gratis . Dit geldt voor leveringen in Nederland, Belgie en Luxemburg.

International shipment

Do you live outside Europe and would you like to order? Pls send us an e-mail: info@plukietsmoois.nl for the shipping details.