Bestelinformatie

Verzending bij Pluk Iets Moois wordt geregeld door verschillende bezorgdiensten. Bestellingen worden iedere werkdag verstuurd. Indien je voor 10:00 uur besteld en betaald hebt op die dagen dan wordt je bestelling in principe dezelfde werkdag verstuurd. Het kan zijn dat de levertijd van sommige producten langer is, dit vermelden we in de productomschrijving.

Afhalen: Mocht je graag het product eerst willen zien of afhalen, dan is dat beperkt mogelijk. Wij hebben een magazijn op de Tappersweg 64, 2031 EV in Haarlem. Sommige producten staan op een andere locatie en dan is het niet mogelijk om het af te halen. Welke producten dat zijn, zie je in de check-out. Wij zijn iedere werkdag aanwezig. Graag eerst een afspraak maken via whatsapp (06-10466760) of mail info@plukietsmoois.nl.

Afhalen DHL servicepunt: Je kunt er ook voor kiezen om het pakket af te halen bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt.  Je krijgt dan een e-mail  van DHL  zodra het pakket zich op het servicepunt bevindt zodat je het kunt afhalen. Deze service is alleen mogelijk in Nederland indien het pakket niet zwaarder weegt dan 10 kilo en niet groter is dan 100 x 50 x 50 cm. Verzendkosten: € 4,95 euro. Ook hier geldt dat dit niet mogelijk is voor alle producten, je ziet dit in de check-out.

Verzendkosten Nederland: 

Brievenbuspost: € 3,95 met track en trace. 

Thuis bezorging: € 6,95. Bij een orderbedrag vanaf € 75,- zijn de verzendkosten gratis.

Verzendkosten Belgie: 

Thuis bezorging: € 9,- Bij een orderbedrag vanaf € 75,- zijn de verzendkosten gratis.

Verzendkosten Duitsland:

Thuis bezorging € 12,- Bij een orderbedrag vanaf € 75,- euro zijn de verzendkosten gratis

Verzendkosten Europa:

Thuis bezorging: € 20,-  Bij een orderbedrag vanaf € 120,- euro zijn de verzendkosten gratis

Verzendkosten buiten Europa:

Thuis bezorging € 25,- Bij een orderbedrag vanaf  € 200,- euro zijn de verzendkosten gratis