Annuleren en retourneren

Annuleren bij Pluk Iets Moois kan altijd kosteloos binnen 24 uur nadat de bestelling is geplaatst. Graag een e-mail sturen naar info@plukietsmoois.nl. Wij zorgen ervoor dat het betaalde bedrag op je rekening terug wordt geboekt indien de geannuleerde bestelling al betaald was. Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail over de orderannulering.

Retourneren bij Pluk Iets Moois is mogelijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst. Laat het ons weten via e-mail info@plukietsmoois.nl met vermelding van het bestelnummer en het artikelnummer van het product wat je wilt terugsturen. Na aanmelding van de retourzending ontvang je een e-mail met de retour instructies. Na ontvangst van de retourzending storten we het aankoopbedrag en de verzendkosten terug op je rekening. Adresseer het pakket volgens onze retour instructies zoals je hebt ontvangen per e-mail na aanmelding. Daarna breng je het pakket naar het dichtsbijzijnde postkantoor of servicepunt van DPD/Post NL. Bij afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar het verzendbewijs totdat je retourzending door ons is verwerkt. Je mag ook ruilen of retourneren bij ons in het magazijn in Haarlem. Je kunt hiervoor een afspraak maken via mail (info@plukietsmoois.nl) of bellen/appen naar Jeanette 06-10466760.

Voorwaarden retourneren:

De artikelen dienen in goede staat te zijn, onbeschadigd en ongebruikt. Pluk Iets Moois heeft het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien het artikel niet in de oorspronkelijke staat wordt terug gezonden. Ongefrankeerde zendingen worden in ontvangst genomen maar de portokosten worden in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag.