Agaat Geode die uit 2 stenen bestaat met daarin kleine bergkristallen. Een mooi symbolisch vriendschap cadeau.

Wat is een origineel vriendschap cadeau?

Wil je graag de vriendschap bevestigen met je geliefde, een vriend of vriendin of misschien wel een bijzondere collega? Het mooiste is dan om een cadeau met symboliek te geven. Een symbolisch cadeau bekrachtigt de waarde die je eraan geeft. Het is ook fijn om te geven als een extra steuntje in de rug voor iemand die het moeilijk heeft of ziek is.

 Agaat Geode

Het is niet zo eenvoudig om iets origineels te bedenken. Ben je opzoek naar een klein cadeau met een grote waarde? Denk dan eens aan de Agaat Geode, deze bestaat uit 2 stenen die in elkaar passen. De bedoeling is dat je 1 steen aan de ander geeft en 1 steen zelf houdt. Zo ben je voor altijd met elkaar verbonden. Aan de binnenkant van de Agaat steen zitten hele kleine witte Bergkristallen. Bergkristal houdt je in balans en beschermt je tegen negatieve energie. Het houdt de geest en emoties helder en helpt je om neutraal te blijven in elke situatie.

Forever connected

Met dit symbolische cadeau bestempel je de waardevolle vriendschap. Je kunt het op een speciaal plekje leggen met een foto erbij of op je nachtkastje. Iedere dag word je dan herinnert aan deze bijzondere vriendschap. Een klein gebaar met een mooi verhaal. Forever connected met dit bijzondere cadeau van Moeder Aarde! Je vindt deze unieke kristallen bij https://www.plukietsmoois.nl

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen