Altaartje staand in het aqua met een boedhabeeldje

Waarom het fijn is om een altaartje in huis te hebben?


Creëer een Bezinningsplek met een Altaartje van Gerecycled Hout

In een wereld vol hectiek en afleiding, verlangen velen van ons naar een plek van bezinning en innerlijke rust. Een handgemaakt huisaltaar kan zo'n ruimte worden,  ons kleine handgemaakte kunstwerk, gemaakt van gerecycled hout is de perfecte aanvulling voor jouw huis. Het altaartje is niet alleen een decoratief object maar ook een spirituele oase die je op een bijzondere plek in je huis kunt neerzetten.

Oud rose altaartje met een belletje, amethist goede en rhodoniet paddenstoel

De Kracht van Bezinning

Een huisaltaar is meer dan alleen een decoratief stuk. Het is een bewuste ruimte waarin je kostbare schatten kunt bewaren, objecten die je helpen om je verbonden te voelen met je hoogste kracht. Of je nu mediteert, een kaartlegging doet, een waxinelicht brandt voor een dierbare overledene of gewoon even stil wilt staan, dit huisaltaar biedt een plek voor het koesteren van diepe gedachten en emoties.

Zuiveren van Energie

Energiezuivering is een belangrijk aspect van bezinning. Voor het reinigen van de atmosfeer rond je altaartje kun je gebruik maken van Palo Santo, wierook of salie. Palo Santo heeft een heerlijke geur en verwijdert ongewenste energie, terwijl wierook en salie krachtigere aroma's hebben. Voel en ontdek welke geur het beste bij jou past voordat je je huisaltaar omringt met deze zuiverende geuren.

Altaartje bruin met wierookhouder en bergkristal

 

Natuurlijke Elementen

Breng de natuur in je huisaltaar en zuiver de energie nog verder. Plaats kleine cactussen, luchtplantjes of een bosje bloemen op je altaar. Deze elementen nemen niet alleen de uitstraling van je altaar op, maar halen ook de frisse buitenlucht naar binnen. Verder kun je een edelsteen van je keuze toevoegen. Als je de energie wilt zuiveren, is een Bergkristal een uitstekende keuze.

Bergkristal Geode

Soorten Altaartjes

Onze handgemaakte altaartjes zijn gemaakt van gerecycled hout en beschilderd door een Portugese kunstenares. We hebben staande altaartjes in het small en medium en dit hebben we ook in een hangende variant. Er zit aan de achterkant een ophanghankje waardoor je het eenvoudig aan de muur bevestigt. Creëer je eigen heilige plek en breng harmonie en rust in je leven. 

Altaartje hangend

 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen