Gebloemde vintage straps voor je telefoon, camera of tas

Dit is waarom jij een handgemaakte strap nodig hebt voor jouw telefoon!

 

Dit is waarom jij een handgemaakte strap nodig hebt voor jouw telefoon!

Heb jij vaak een outfit aan zonder zakken? Een leuk jurkje, een mooie pantalon of een jumpsuit? Weet je dan nooit waar je jouw telefoon moet laten en wil je niet meteen een hele tas mee nemen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! In deze blog leggen wij uit waarom jij een handgemaakte strap nodig hebt voor jouw telefoon.

Waarom een telefoon strap?

Met de nieuwe formaat telefoons en de zakken in kleding is het bijna niet meer te doen om je telefoon in je broekzak te stoppen. Je bent vast wel bekend met een bags strap, de koorden die je aan je tas kunt hangen om oude te vervangen of juist om jouw tas te pimpen!

Dit kan nu ook voor jouw telefoon! Met een telefoon strap heb je jouw telefoon altijd binnen hand bereik. Je kunt de handgemaakte telefoon strap ook zien als een toevoeging van je outfit. De straps zijn handgemaakt, vintage en de print is erop geborduurd. Iedere strap is uniek, zo koop je altijd een strap die speciaal voor jouw gemaakt is.

Het leuke van de straps is dat je het naar iedere gelegenheid kan dragen. Ga je nog naar een leuk festival, op vakantie, naar een leuk feestje of gewoon even boodschappen doen dan is de strap ideaal. Het is niet alleen stijlvol bij jouw outfit maar ook super handig. Je hoeft nu nooit meer een lege tas mee te nemen met alleen een mobiel!

Gebloemde vintage strap voor aan je tas.

Hoe maak je de telefoon strap vast aan jouw mobiel?

Voor het dragen van een telefoon strap heb je een telefoon hoesje nodig, waarbij twee haakjes aan de onderzijde van het hoesje moeten zitten. Op deze manier kun je de strap makkelijk vast klikken aan je telefoon en zit dit super goed vast. Zo heb jij je jouw telefoon altijd bij de hand en neem je hem makkelijk overal mee naar toe.

 

Welke soorten telefoon straps zijn er?

Bij pluk iets moois hebben we 12 verschillende straps. Iedere strap heeft een unieke gebloemde geborduurde print. Je kunt kiezen uit de strap:

Sunny:https://plukietsmoois.nl/products/gebloemde-telefoon-tas-camera-strap-sunny

Roos: https://plukietsmoois.nl/products/gebloemde-telefoon-tas-camera-strap-roos

Titia: https://plukietsmoois.nl/products/gebloemde-telefoon-tas-camera-strap-titia

Bo: https://plukietsmoois.nl/products/gebloemde-telefoon-tas-camera-strap-bo

Ilona: https://plukietsmoois.nl/products/gebloemde-telefoon-tas-camera-strap-ilona

Thirza: https://plukietsmoois.nl/products/gebloemde-telefoon-tas-camera-strap-thirza

Mia: https://plukietsmoois.nl/products/gebloemde-telefoon-tas-camera-strap-mia

Verona: https://plukietsmoois.nl/products/gebloemde-telefoon-tas-camera-strap-verona

Denise: https://plukietsmoois.nl/products/gebloemde-telefoon-tas-camera-strap-denise

Jolijn: https://plukietsmoois.nl/products/gebloemde-telefoon-tas-camera-strap-jolijn

Suzie: https://plukietsmoois.nl/products/gebloemde-telefoon-tas-camera-strap-suzie

 Gebloemde vintage strap voor aan je telefoon.

De telefoon straps worden met veel liefde handgemaakt door La N’Atelier. De straps bestaan voor 50% uit geborduurde zijde en voor 50% uit katoen. De haakjes waar je de straps mee vast maakt zijn van brons metaal. De straps zijn niet alleen voor jouw telefoon, maar je kunt het ook aan je camera of tas hangen. Normaal krijg je bij je camera altijd een standaard zwart hengsel erbij, maar hoe leuk is het als je dit nu kan verwisselen met een gebloemde vintage strap? Met de straps raak je jouw telefoon of camera nooit meer kwijt en laat je het ook niet snel meer vallen!

  Gebloemde vintage strap voor aan je fototoestel

Ben jij iemand die je telefoon nog wel eens kwijt raakt of hou je er gewoon niet van om altijd maar met een grote tas te lopen met alleen je telefoon erin? Of ben je jouw camera of tas strap zat? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing, shop nu onze telefoon straps: https://plukietsmoois.nl/collections/lifestyle. Het is niet alleen handig maar het maakt ook jouw outfit af!

 Gebloemde vintage straps

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen