Dit is onze top 3 beste geurstokjes

Dit is onze top 3 beste geurstokjes

Dit is onze top 3 beste geurstokjes:

Het is jammer dat je online een geur niet kan ruiken. In deze blog kan ik je wel vertellen welke geuren het best verkocht worden. Met een uitleg over de geur, zodat je kunt invoelen hoe het ruikt. Ik krijg vaak de vraag welke olie nu het beste past in onze edelsteen diffusers die we hebben in Agaat, Rozenkwarts, Bergkristal en Aragoniet. Het is belangrijk dat de olie uit natuurlijke ingrediënten bestaat. In de edelsteen diffuser zit aan de binnenkant een plastic buisje die je vult met de olie voor de geurstokjes. Als er chemische stoffen zitten in de olie dan zal dit na verloop van tijd gaan reageren op het plastic. Er komt dan een gaatje in het plastic buisje. Dat is natuurlijk erg zonde als de olie in de steen komt.

 

Edelsteen Diffusers

Geurstokjes

Wij hebben gekozen voor een samenwerking met het merk Yours Naturally voor de geurstokjes. Dit zijn echt heerlijke geuren die precies ruiken zoals ze zijn omschreven. Het is 100% natuurlijk en dierproefvrij gemaakt. Je kunt bij ons kiezen uit de geuren: Witte Jasmijn, Fris Katoen, Lavendel, Sinasappel & Kruidnagel & Kaneel en Hop & Kruiden.

Hoe werkt het?

Je kunt de plastic stop het best met een munt of schroevendraaier verwijderen. Steek de rotan stokjes vervolgens in de met olie gevulde fles. Na een paar uur zijn de stokjes volgezogen en beginnen ze een lichte geur te verspreiden. De intensiteit van de geur hangt af van de grootte van de ruimte. Door de stokjes regelmatig om te draaien blijven ze een constante geur afgeven. Het duurt ongeveer 2 tot 3 maanden voordat de olie via de stokjes verdampt is; afhankelijk van de vochtigheidsgraad van de ruimte kan dit langer of korter duren.

Onze top 3 geuren:

  1. Witte Jasmijn: De jasmijn is een bloem vol geur en romantiek. Het verspreid een heerlijke, bloemige, licht zoete en subtiele geur. Bovendien geeeft jasmijn een kalmerende en ontspannende werking en het bevordert de nachtrust. Deze geurstokjes wil je toch in huis hebben voor een serene sfeer in huis.                                                                                                       
  2. Sinaasappel & Kaneel & Kruidnagel: Hoe lekker is de geur van herfst in je huis? Heerlijk toch, onder een dekentje op de bank te kruipen, kopje thee erbij en een fijne herfstgeur om je heen. Het wordt zachtjes aan wat kouder en donker 's avonds. Dan is het lekker thuiskomen met deze heerlijke geur van sinaasappel, kruidnagel en kaneel. Dit maakt het wat warmer in huis.                                                                                                                 
  3. Fris Katoen: Hou jij ook zo van de geur van fris gewassen wasgoed? Fris katoen is een licht verkwikkende geur die de frisheid van aan de lijn, door de zon gedroogd katoengoed combineert met de inspirerende geur van een koel briesje. Het zorgeloze gevoel van wapperend wasgoed en de eenvoud van de natuur, strakblauwe luchten en zonnestralen. Het zorgt voor een heerlijk fris huis.                                                                                            Geurstokjes die ruiken naar Fris katoen    
Terug naar blog

Reactie plaatsen