5  edelstenen voor in de badkamer

5 edelstenen voor in de badkamer

De badkamer is de ruimte in huis om te reinigen, op te laden en om je weer kwiek te voelen. Het is ook een plek voor selfcare. Kristallen passen daar prachtig bij en in combinatie met je favoriete kaarsen of een diffuser kun je een mooie, reinigende en zuivere energie creëren. Belangrijke stenen voor in de badkamer zijn: Aquamarijn, Rozenkwarts, BergkristalSeleniet en Amethist. De volgende edelstenen versterken de kalmerende en harmonieuze sfeer in de badkamer:

1. Bergkristal in de badkamer

Bergkristal, bekend om zijn helderheid en zuiverheid, brengt frisheid en energie in de badkamer. Fijn om in de badkamer neer te leggen zodat je helemaal goed tot jezelf kunt komen. Bovendien is een grote Bergkristal Geode een mooie eye-catcher in je badkamer.

 

Bergkristal in de badkamer

 

 

2. Rozenkwarts in de badkamer

Rozenkwarts, de steen van onvoorwaardelijke liefde en harmonie, is perfect voor de badkamer. Zijn zachte, roze kleur straalt een kalmerende energie uit, waardoor je badtijd een oase van rust wordt. Plaats een rozenkwarts op de rand van het bad of gebruik rozenkwarts zeepdispensers om een vleugje liefdevolle energie toe te voegen aan je dagelijkse rituelen.

 

Rozenkwarts in de badkamer

 

 

3. Amethist in de badkamer

Amethist met zijn kalmerende paarse tinten, is ideaal voor het bevorderen van ontspanning en balans. Plaats een amethist cluster op een strategische plek in de badkamer of gebruik amethist waxinelichthouders voor een rustgevende sfeer. De energetische eigenschappen van amethist helpen je om stress los te laten en jezelf te omhullen in een aura van sereniteit. Neem een paar amethistkristallen mee in bad, voeg een paar druppels lavendelolie toe en je hebt een prima bad om te ontstressen voor je gaat slapen.

 

Waxinelichthouder Amethist in de badkamer

 

4. Aquamarijn in de badkamer

Aquamarijn, met zijn prachtige blauwgroene tinten, zorgt voor een kalmerende energie in de badkamer. De rustgevende energie van aquamarijn kan helpen stress te verminderen en een gevoel van vrede te bevorderen. De heldere blauwe kleur van aquamarijn wordt vaak geassocieerd met water en de zee. Deze associatie brengt een verfrissend element naar de badkamer, waardoor het een plek wordt van helderheid en verfrissing. 

 

Aquamarijn edelsteen in de badkamer

5. Seleniet in de badkamer

Seleniet is een beschermende steen en helpt je rust en balans te geven. Het is een krachtige en liefdevolle steen. Wit seleniet geeft ook een mooi en sereen licht. Kijk wel uit met water in de badkamer. Seleniet kan niet zo goed tegen water door zijn poreuze structuur.

 

Waxinelichthouder wit seleniet in de badkamer

 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen